entrecôte

den här veckan har gått väldigt fort men den har också varit väldigt kul! på tisdagen hade vi grillparty! haha det var sjukt kul, men tyvärr var marsmallowsarna slut när vi fick igång elden..  men det gjorde inget för vi halstade några hästar istället. dagen efter det var det studiedag, och lollos födelsedag!! jag började dagen med värsta powerwalken/skogspromenaden med lollo, asscat och tim. catass tappade sina nycklar i skogen! men tim hittade dem. efter det firade vi lollo med ett happymeal på donken! igår hade vi kemiprov och snechszy är fan dum i huvudet, på kvällen kalasde vi i jennys lägenhet, sen spatserade vi hemåt och sov våran skönhetssömn. nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp i ottan och spatsera med lollololooolo imorrn!

image57  image58

Happy Meal och halstrade hästar är livet!


Päron!

Hello Moto! Idag på franskan höll jag på att smälla av av skratt när jag och Charles skulle skriva en dialog, ojojoj! jag kan lägga ut den sen när den är klar! när jag fått lite stimulering i skrattmusklerna gav jag och min vapendragare Fez oss iväg mot cabarén. där var charles värsta di´van så nu är jag sur på honom, annars var det trevliga tider må du tro. efter skolan stack jag och pappa iväg och köpte mitt efterlängtade PÄRON!!!!  men grisana på onoff hade fuckat updet så vi fick fel sim-kort och skit så jag ska slicea upp dem och ta dem på rasten mellan två bröd! however så ornade det sig, så nu ska jag och min nya, gröna vän gå och leka "två möss i en tvålask", som jag och bacon gjorde för 74 år sedan! 

by the gay, så har jag fått en ny favvo-låt: Leende guldbruna ögon med vikingarna!! it kicks ass, särskilt introt. jag grät av skratt när jag hörde det... 
                                        image56


Pez-Fez

Jag har fått en ny vän, han heter Fez och är en Pez.

image55


Ei saa peittää

Goder afton! blabla jag vet inte vad jag ska skriva, om du vet, ring mig på: 12- 345 67 89. om du inte vet kan du ju ta dig i brasan eller så kan du lyssna på grace kelly som kicks ass! eller så kan man skruva fast en mås i ett skruvstäd och sen tar man en kam och gör mittbena på måsen. eller så kan man gifta sig med Westlife-killarna och sen marinera dem och till sist äta upp dem, som sofwal ska göra. själv har jag blivit lovad de ädlare delarna, en skinka, fem ben och två näsor.

 
image54


Go and crack yourself! (jag måste öva lite på engelska för jag har nationella imorrn!!!)

hej hopp din snopp!

godmorgon min nyvakna vän! kunde någon sagt till mig imorse, men det var det ingen som sa. för imorse var jag och lollo och sofwal ute och powerwalkade. vi träffades vid fyrasnåret och spatserade runt i stan i tre timmar. så vid sjutiden slukade jag min vältjänta frukost. sen drog vi till skolan och partade. idag har jag också kommit på en ny hobby: att hoppa! på no:n hoppade vi det var askul!

                                                                          image53


veckans babe v. 11

Eftersom veckans babes har legat lite lågt så tänkte jag att vi slår till med flera dunder-babes på en gång för att kompensera! so here we go - älskade och hatade, fula och snygga (!?), bra och dåliga, atjo och prosit: The lärarkår of Amasonas! 
 
                                       image51
Synd att inte Peddot är med för det är ju han som är snyggast av dem alla!

Chalas

Idag blev kom det massa goa släktingar hem till oss för att celebrata mig. och det var ruggigt trevligt, må du tro, ditt gamla fågelbo, tjoho! olivia åt femtitvå tom&jerry-kex och kalle hade fortfarande dubbelhaka, fettprickar på händerna och hamsterkinder! och nästa helg är det kyrkis som gäller för då ska kalle sanktifieras (kickass, sofwal), eller döpas som man också kan kalla det. oj det där blev visst en pleonasm! SPARKA RUMPA! Kick ass! Donner un coup de pied à derrière!

image50

Spank god it's Friday!

Mina vänner, varenda kotte som jag känner. Nu vill jag sparka ner Pär, för våren är här! wow, sicken rimmare jag har blivit, fast inte bättre än lollo...  det är typ ingen snö kvar alls och det är ju skitskönt för jag älskar våren! 

skönt att det är fredag för det betyder att det är helg och time flies så det betyder att det snart är måndag och då är det skola igen och då får jag lära mig mer och pennan är ju starkare än svärdet och kunskap är nyckeln till lycka och fjortisar är kuttade av mig och potatis är radioaktivt och sängkammarblicken gjorde bigass röd som en tomato idag och på matteprovet hade jag och sofwal ingen användning av FREDRIKS BAKDEL som vi lärt oss och vi har kommit på vad pestenso är och sen ska vi ge en bok till mr Nyis när vi slutar och idag hade Bigass och sorfen ont i magen men de gick inte till pär i hagen och idag har jag filat en häst och sen drog jag mig baklänges, btw kan ni tänka er hur det skulle vara att såga i en häst saom är fryst, det är nog väldigt hårt jag måste prova någon gång imorgon ska jag äta upp herman hermelin för han r min bästa vän, näst efter rabarberkräm och felix min riskaka som sitter i skåpet och idag hangade vi out med seppo-c och han kallade sofwal för bonde och bigass för tantdå sa sofwal gubbe till honom och han kallade bigass för tomato von grouse och lollo är sjuk och jag ska snart baka bullar med min mamma och på söndag ska jag ha kalas men du får inte komma för du är dum, dumma dej tjocka tjej, sen ska jag äta upp dig!

image49 

Pestenso

                                                                           image41 

Hallå där, Herman Hermelin här! Idag har det varit en dag. Och imorgon är det ännu en dag, en fait min födelsedag! Wasever (Bigass don't härma mig), dagens stora gåta är: Vad är pestenso? Det är något alla går igenom men som vuxna inte har. Tuggummi och halstablett, utvidga hjärnan...  Sofa, I will find it out, sooner or later!

Hesa Fredrick har flyttat ut på deltid, men istället hat Vatt-Anna flyttat in i min lillebrors ansikte...  ojoj dagens flyttningar! Apropå dagens, så har jag kommit på vad dagens i-land problem är. Att om man har klämmor i håret gör det ont i huvudet om man blir dragen baklänges. Don't try it! det är inte skönt, det vet jag från own experience.

Vasst, sa N******a om giljotinen!

KICK ASS!

Härdsmälta

Hello my friends from fishermenalley! Pardon me, men jag har en VD att hämnas på. I flera dagar har vi varit avkuttade från omvärlden. TV, bredband och telefon har varit helt seppo men nu verkar det funka. Men jag och bacon har kommit på en hämnd till bredbandsbolagets VD. För att kompensera vårt lidande ska han ligga naken på bordet med köttbullar över hela sig och sen ska vi låta dinosaurier/hästar äta köttbullarna direkt från honom. Bra va? det är bara att hoppas att hästjävlarna knaprar lite på hans egna köttbullar också. Mohahaha!

Ni två med socker på!