om jag skulle vara ett djur hade jag velat vara ett enus.

Idag har min filosifi-faktor legat på typ 320. När jag satt på bussen såg jag en hand och började filosifera lite om hur det skulle vara att ha sex fingar på varje hand. var skulle man sätta vigselringen när man gifter sig? då kanske man skiyer i att gifta sig bara för att man har två ringfingrar. Får väl fråga någon gift tolv-fingrad jävel om den saken.

sen kom jag på en annan smart grej. man brukar ju säga "när helvetet fryser till is". men tänk om det redan har frysit till is. då borde ju an jävla massa saker ha hänt. undrar isåfall vad det är för grejer som hänt som har varit offer för när-helvetet-fryser-till-is-kommentaren...  PLEASE GOD, TELL ME!

pelle-pelikan fick g! haha

Fan jag som hade ritat en jättefin bild på paint och nu går det inte att ladda upp den jäveln. aja, den kommer imorrn :D
paint-master ska vila sina små feta fingar tills dess.


so long and thanks for all the fish! 









fuck vad dåligt inlägg, förlåt.... gah!

Curry-curry-nam-nam!



Birde-nam-nam/död fågel under plommonträdet + curry =



Det var en gång...


...en liten iller som hette Göran. Han tyckte om att gå på partyn, skogspromenader och ha mysiga hemmakvällar. En vacker dag när Göran vår vän var ute i parken för att plocka blåbär stötte han på en underlig figur som såg ut ungefär som men blandning mellan en melon och en sköldpadda. Denna varelse kallade sig själv för Jenny. Jenny ville leka med Göran men det ville inte Göran för han blev lite rädd för hennes konstiga glasögon som hon hade lånat av farmor Jonte. För att försvara sig själv tog han fram en kopiator och smashade hennes melon till huvud och snipp snapp snut så var denna saga slut.



Jag vill ha

körkort...



beatchens hår...



ett litet hus att leka i...


och MASSA andra saker..



hej hopp!