Veckans babe v. 8

Veckans babe v 8

Denna vecka känner jag för att vara lite lesbian så se upp i backarna tjejer! Därför fick denna snygga brutta vara veckans babe, fast jag är ju inte helt hundra på att det är en tjej. den har ju mustasch....  well det kanske är en she-male ändå...  och alla lebbor därute så skojade jag bara, för sängkammarblicken och hotpants, here we come!!  (Sofwal jag hoppas att det här cheerar up dig lite!)

Veckans babe v. 7

Veckans babe

Gulle-Ernst har förgyllt många sommerkvällar med sina charmiga och jordnära citat och sina bruna barfota fötter. Mums, om han var 70 bast yngre skulle jag skicka en lapp och fråga chans på en gång!

Dagmån

Igår var det måndag och det är veckans första dag. elller veckans måndagigaste dag - det beror på hur man ser det. måndagar brukar ju inte vara värsta kalasdagen direkt men igår var det en hyvens dag. wasever, vi hade ingen cabaré så jag och sofie gick och köpte färdkost till vår långa resa hemåt för att plugga SO. när vi efter 20 kg beslutsånget kalasde in på ett paket dammsugare blev vi attakerade av en rabiesunge. han började jaga mig för han ville ha en damsugare, tji fick han! han var värsta seppot, hade overall, gummistövlar och rånarluva. sofie kastade några slantar som den fattiga ungen glupskt slickade i sig. sen traskade vi vidare hemåt och högg in på våra temptations.

på vägen stack vi in en snabbis till Helsteruvill och morsade på Flintan Eastwood. det var trevligt men lite väl många cowboysar för min smak... väl hemma hos mig bakade vi en kladdkaka som blev trakasserad/uppäten/retad/potatis av min glupska familj. SO:n blev pluggad och pluggen blev SO:ad. men vi hann med lite annat skit också, tegsampel:  

1. vi skrev fjortisblogg
2. sofwal försökte övertala mig att gå med en viss mr. Skabb på balen.
3. vi lekte charader
4. och försökte kolla upp vem seppopojkensomförsökteätauppvåracandyshopär. men mysteriet är fortfarande inte löst. Who is the wierd scabb-ass-boy?

Hela gårdagen var sammanträffig. allt som någon sa hade jag tänkt recently. scary movie, va?




The visit and the läskiga enfants

Igår var jag och Charles på besök på S:ta Ragnhild, där träffade vi två hyvens killar. de hade 827728,1 och 78495,1 i IQ. Katten, vilket trevligt besök!

Smartass


På bussen hem vällde det plötsligt in cirka tretusen läskiga lågstadiebarn. De ställde massa jobbiga frågor och vra asjobbiga. På köpet blev jag smittad med lågstadiepesten/spetälska/skabb.

137064-33   +     137064-34    +    137064-35  = Sabeltandade barn

Le weekend

Helgen var helgig, full rulle, rulle full. På fredagen kom fransmannen och våldgästade mitt rum, buhu. På lördagen träfffade jag Sofie efter plask&lek. vi bloggade lite, hehe, smetade lepsyl (schöönt) och sen träffade vi asset. vi köpte en karamell som vi slukade tillsammans med melodifestivalen. som var en besvikelse-bögen skulle gått vidare :( så jag grät en tår eller två. på söndagen jobbade jag igenmen efetr det kollade jag på en hockeymach á la Sofie. det var däremot ingen besvikelse, hon blev utvisad! när jag stod där på läktaren blev jag lite rörd och grät ännu en tår när jag såg henne puffa til en fjoll/gee/tönt/gay-tjej. jag kände mig så stolt när jag så min vän från fiskaregränd skridskoa in till utvisningsbåset/skamvrån- de hade kunnat förlora med 1000 - 0 men det hade ändå varit e triumf :) sen på kvällen kollade vi på linas kvällsbok på the cinema. den var as bra och Ivar var skitsöt, men boken var bättre anyway. yalla helgen slut som en skjut!

Det var en charmig och jordnära helg, nästan lika charmig som Daniel "Geeken" Lindström ;)

Veckans babe v. 6

                              Veckans babe v. 6


HÅKAN! Det blev nästan lite för porrigt denna vecka men jag tyckte att en lättklädd blid kunde sitta fint. Min drömkille Håkan-Bråkan har allt man kan önska sig; oemotståndlig charm, humor, kan spela död och har som lök på laxen råsnygga magrutor! kolla in bara, ojojoj vilken babe! hotter than hell...

Tja, Sune går ju inte heller av för hackor...

Veckans babe v. 5

                                                                         Lars
Snygg, snyggare, Lars Adaktusson. "Som ett befriande rufs i Lars Adaktussons kalufs", som min vän från fiskaregränd brukar säga framåt morgonkvisten. Behövs ens en motivering?  Allas vår välkammade Larsa är den självklara snyggven för denna vecka.