Don't eat yellow snow

Idag jag gjorde en sak som jag aldrig gjort förut, jag ssskolkade! bu, men någon gång måste ju bli den första, eller hur? men det är lungan för jag missade bara franskan och cabarén. så jag och min vän från fiskaregränd köpte bullar och gick till ragnhildsborgsbacken där vi åt snö (inte gul) och drack varm choklad och spelade in en film och åkte snowracer och skrev potatis i snön och krackade grenar när vi klättrade upp för mount everes och lite andra krejer. det var en särdeles trevlig dag, I can tell! 

Sexpack och den nedra kycklingen

Freeedag! yalla hej, idag har jag ätit potatis! två gånger!... eller vänta  nu, vad fan åt jag till lunch? vad frustrerande, jag kan for seventeen old men inte komma på det! jag har det på tungan.. haha. ju mer jag försöker komma ihåg, ju sämre går det. sablar, om någon vet vad jag åt till lunch, påmin mig. or I will turn into an mad monster -bu! nu kommer det! jag åt klyftpotatis med..... KYCKLING!! ha, där satt den! what a relief, nu kan jag somna utan att bli gråhårig. 

 Gråhårig                 Kyckling                                    sjupack

idag har jag skrattat så mycket så jag vet inte vad, jag skrattar alltid när jag är med bacon eller sofie. haha jag kommer typ få sexpack inom en vecka om ni fortsätter vara så här rolig! som typ på SO:n när du sjöng sånger om catass, eller när du svor på vägen hem. katten, du vet hur man ska få den svårskrattade mig att skratta.

Veckans babe v. 4

Laktritstroll

Mick Talbot - lakritstroll och professor i ordstäv. Har lakritsiga känslor för Glen Killing aka Svala Snubben.
Motivering: Ett lakritstroll tackar man ju aldrig nej till!

Veckans babe(s) v.3

                       Veckans babes

I fortsättningen kommer jag presentera en ny babe varje vecka. Jag kunde inte bestämma vem av dessa syndigt läckra varelser jag skulle ta, så det fick bli tre hetingar denna vecka: Bubbles, hennes ex-man och hans nya kvinna!

Art by Bart





                                  Hääärdsmälta       ärtapärtamärtaBulle?                                       

När lammen tystnar

L'école har begun et I'm fatigueé. Je har typ jetleg, fan vad jobbigt det var att skriva så här... Hoy dissikerade we some animaux mortes. Vi had été på un foxhunt hier, pero we didn't hittade any rävar, so we pris algunos lamm instead. Scheisse (le seule word/mot/palabra/ord/ordiiilaiiineniii/yallaord jag know á tyska). Skitsamma, lammen var redan döda så vi kuttade bara lite i dem. yalla sen jag gick hem. by the gay, catass har börjat med kakburken igen! Härdsmälta.

8 tecken på att det är år 2007

  • Det står 2007 i almanackan istället för 2006.
  • Högteknologin har nått den punkt då till och med den djupfrysta majsen har zip-påsar.
  • Häst och vagnen som går ner till stan har bytts ut mot en buss.
  • McDonalds har lagt till en ny måltid på menyn; Mc Hästochvagn.
  • Allas nyårslöften är krackade.
  • 90% av Sveriges befolkning går runt och säger: "Bu, mu, tvåtusensju".
  • Potatisskörden har gått åt helvete.
  • Igår åt jag pannacotta. 


Confessions (..... NOT!)

Fet stil - Big Mac
Kursiv stil - Mc Flurry
Vanlig stil - Happy Meal

Once upon a time there was a little girl called Kent Finell. Han var en trevlig liten flicka som åt sin spenat var dag. En dag hade denna flicka ett rendez-vous med en pojke som hette Edith Piaf. Detta lilla söta par var på picknick i skogen. 
 Plötsligt hörde de något som prasslade i buskarna. En häst dök upp och presenterade sig som Herr Nilsson. Herr Nilsson hade med sig en mycket stilig ryttare. Paret blev riktigt skräckslagna, vem var den mystiske ryttaren?
De grubblade på de länge. Sedan kom de på att det måste ha varit han som bodde i slottet, norr om barriärrevet. De försökte få tag på honom men de fick  veta att han dött av lunginflammation...


Det var en gång en prins. Han hette Skalle-Percy. Det är en av de snålaste prinsar som någon gång funnits. En dag skulle han ut för att handla.
I affären mötte han en motorsåg som kallade sig Ulrik. Ulrik var en slug typ som gick runt och knyckte tomatfiskar utan att betala! Ulrik sa åt honom att han också skulle knycka tomatfiskar.
- Nej! Det tänker jag inte göra, skrek han åt Ulrik. Det är faktiskt olagligt att knycka tomatfiskar. Så det så! Ulrik bad om ursäkt och lovade att aldrig mer knycka något som man inte får knycka. Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.


Det var en gång en groda som satt på en sten. Stenen var grön. Grodan var också grön, fast lite mörkare. Grodan och stenen bodde i en skog med många svampar. En dag skulle grodan och stenen ge sig iväg på ett äventyr.
De skulle till djungeln. Grodan tog stenen på ryggen och gick flera kilometer. När de var framme så delade dem på sig. Grodan trodde at han skulle hitta tillbaka till stenen men det gjorde han inte.
Däremot hitttade han en giljotin som verkade lite spännande. Grodan stod och velade ett tag men bestämde sig sedan för att prova den. Sen kan du säkert räkna ut hur det slutade!