En stjärt säger mer än tusen ord

därför visar jag flera stjärtar!

image85

Aldrig mera Brunnsängskolan (aka Bögsängskolan)!

image86

Vi kalasade lite för att fira att det är sommarlov.

image87

The Gang, you made my varje day i nian. Älskar er, era fjollor. Bigass är redan i England, Lollo drar till Malta imorgon och jag och sorken sticker till mr Britain i juli. Men vi är still the gang även fast vi inte kommer vara tillsammans längre. <3 Ni kan få en man som jag att gråta, det är inte fy skam!


image88

Under lördagen möhippade vi för Helena. Jag kom upp i 45 km/h när vi bowlade:) 


image89

Jag tycker att det passar bra att avsluta detta wannabe-bilddagboksinlägg med Bigass' big ass. Den har följt mig genom hard times och mindre hard times this yeah. Tack asset för ditt ass.

Allergi

Hej alla sommarnördar! sorry att jag inte har haft fysisk kontakt med en dator under de senaste tio åren vilket har lett till att uppdateringen av denna blogg har dragit sig lite i baken.. men jag lovar att komma med ett dunderinlägg när min högteknologifybubblandatoreräroutofmyreach-allergi har lagt sig lite. så länge får ni gotta er med en riktigt mumsig bild!

image84


Bajs-Björn, make my day!

Icemountainlettuce

Heter det isbergssallad för att man tillagar dem på isberg?, frågade min vän  från Fiskaregränd.

image82image83

Apfelsaften

Idag edrade jag the headcity med mitt, Sofwal och Lottas besök. De picked me up från the badenhusen och sen fräste vi iväg till herr Stockholm. We strosed around litegrann i the old town och sen chuppade we till Herr *AfTeRnOoN tEa*. det var utsökt som fabian om man bortser från att jag inte tycker om te. Vi träffade några engelska fockers som vi diskuterade rävjakt, hästpolo, te, fräknar och tegelhus med. Det var engelsk may you believe. Sen köpte vi några sabla snygga väskor asbilligt plus att det var Friis & Company. Good job säger jag. Min kallar jag Magnus Carlsson eftersom den är het, gay och glansig. Vi smälte mog in ganska bra bland kines-turisterna i gamla stan eftersom vi både tog kort, läste karta och köpte svennesouvenirer (till herr england-family).Det var en sjukt trevlig te-dag! Sank you herr Lotta! När jag kom hem tog jag och Jonte på oss jeansen bakofram. När han satte i ett Ken-ben i ena byxhällan blev han lite rädd att de andra barnen skulle kalla honom Apfelsaften i skolan. Så han kommer nog inte ha bakofram-bracker och Kens ena ben i hällan imorgon, för säkerhets skull. Well well mr. Smell see you in hell!