Dumburk gånger två

image97

häst

Det hängde hästkött på vägga'
Det var så färskt att det gnägga!


och sen kan jag inte mer, men jag kan skriva fortsättningen sen. :)

S07

Första skoldagen på Ragnhild avklarad! Bara 2449657 st kvar tills studenten. Klassen verkade helt okej med vissa undantag ( :P carl, jenny ni vet vem jag menar! ). lärarna har hittills inte visat sig vara helt wacko men vi får väl se..  hur som helst så ska det bli hur kul som helst att lära känna alla i klassen och de i de andra klasserna också såklart. Jag slapp ha skåp i bunkern och mina goa brunnsängare var ju med mig så dagen har varit superbra trots att man blivit pumpad med information så att man typ smäller av :)

http://www.youtube.com/watch?v=hqe2s7dTAKQ


Varför döpte inte mina föräldrar mig till Matspjälkning?

Fransk Balkong går också bra. Jag har roat mig med att fördriva lite tid på den högteknologiskainternetsuftnätsajthemsidan blogthings.com. Där fick jag reda på att mig namn som rappare skulle vart Baby Mack hade jag haft sådan tur och hetat Bengt hade det i rapparvärlden blivit Mixmaster Millionaire! Sjukt mycket fräsigare än Baby Mack. Matspjälkning blir  Pharaoh Bonecrasher! Shit Maj-Britt, det är ju så att man vill byta namn! Fransk Balkong blir Champ Love vilket inte heller går av för hackor.

Jag fick också reda på att on jag var ett läppglans skulle jag smaka Körsbär och att om jag var en känd tavla så skulle jag vara Sunrise av Monet. Mycket lärorikt!

image96

Oops, vad hände med uppdateringen av bloggen?

Det var nämligen så att herr Seg var famme och stal lösenordet till bloggen,så hur mycket jag än har velat uppdatera så har jag tyvärr inte kunnat. Men som tur var, en  vacker vårdag i oktober, så kom herr Seg fram till mig och sa så här:
 
"Men Amanda, din lilla rackare! Vill du ha lösenordet så att du kan fortsätta och blogga där förbaskat roligt som du alltid gör? Nu har jag hållt dig på sträckbänken allt för länge, det håller jag med om. Det var bara så att jag är lite småförtjust i dig och jag trodde att du skulle bli attraherad av mig om jag busade med dig. Men tyvärr så visade det sig att så var inte fallet eftersom du, om jag har förstått det rätt, redan är gift med den heta Ernst Kirshsteiger. Här får du det sabla lösenordet, din sockertopp!"

Ja, så gick det till på ett ungefär. Men nu är bloggaren Bengt tillbaka, skriv upp det era åsneklövar!

image95