The fly fox

image144

Idag när jag och Erika var ute och gick fick vi syn på en fem-bent räv! Jag är ganska så säker på att den är genmanipulerad, men den var ganska häftig faktiskt. Snabb som jag är hann jag dra upp mobilen för att ta en bild på dem lille fan. Synd bara att den tuggade fradga som Margit Arnoldsson, The Rabies-Kärring, annars hade jag kanske tagit hem den, eftersom jag tycker om djur så mycket.

Tjollahopp du är en snopp!

En hemsk upptäckt!

Jag har fått mustasch! De senaste dagarna har jag varje gång jag tittat mig i spegeln mötts av en man som ilsket stirrar tillbaka med mustaschen fladdrandes. Det är inte bra. Jag misstänker att jag håller på att bli en man.
image143

Fönar han håret?





image142



Dagens fråga är: Fönar han håret, eller blir det sånadär kärringvirvlar ändå?
Ärligt talat; hur många hade inte en crush på honom när Adam & Eva gick på TV???

Btw, jag har ont under min tumnagel.. :(

veckans babe v. 27

image141

LILLBABS! Etta på lammköttslistan! Man kan behöva en liten godsak som denna en mörk onsdag i mars.. Tack lill-babsis, du är the light of my life just nu. pözz

coriander





Check out the blog of S07!

Coriander.blogg.se

throw up

är jag ensam om att vilja spy? geografi är så sjukt tråkigt och jag vil bara slå ngn. är det någon som är frivillig? annars kan man alltid anmäla en kompis som kan få sig en liten tjottablängare av herr amanda.
förresetn så har jag kommit på ett nytt ord; Yallabri! bra va?det är liksom en blandningn av yalla och abri.

idag ska jag till fettis och skumpa runt med alla feta fula tanter, damn jag är typ lammkött om amn jämför med dem! jag måste komma på ett nytt ord stället för lammkött fäör det börjar bli lite överänvänt,, hmm, kanske kycklingfilé? men nu ska jag dra mig baklänges på en blå liten skrinda.

YALLABRI!

Seventeen!!

Det är bara 23 år kvar tills jag fyller 40! Wohooo, igår fyllde jag 17 och det var röj hemma hos mig. jag partade med min farmor och farfar, kusin, syssling Lindius och annat folk som aldrig förr. Det åts tårta och jag busade med Olivia  som låter som  en docka när hon pratar

image139


Idag besökte jag the South, eller söder som man säger i danmark.. jag och erik(a) shoppade lite grejer. Men alla alternativa töntar hade nörd-brillor så det var lite emo. Det postiva var att det kryllade av lammkötttttt... 

Hans skor

Jag har kommit på världens smartaste sak! Hans skor. Det kan man tolka som Hans (namnet) eller hans (hennes fast för en kille)! Smart va?

Sen kom jag på en annan smart grej. Att när jag blir stor ska jag bli en ord-ändrare och så ska jag ändra ordet "konsert" för att det är så fult. Det låter som stjärt. Och så ska jag ta bort ordet svångrem för att det är världen fulaste ord. Jag slänger in lite eye-candy åt er! mömzzz!





image138

veckans babe vecka 9!


Prisa gud. Veckans lammkött var lite svårt att bestämma. Valet stod mellan Peder Lamm(kött) och puddingen Hayden Christensen. Som ni märker sket jag i att  bestämma mig och körde en dubbel-macka-veckans-babe den här gången. :):):):)  mm de är så heta att man kan steka ägg på dem!!

image137


image135